Sikertervezés Nőknek

Önismeret

Személyiségfejlesztés

Sebestyén Wanda

A külföldön élő magyarok online pszichológusa

Családterapeuta szakember

Hogyan lehet boldogabb, örömtelibb életet élni külföldön magyarként, magyar édesanyaként, vállalkozóként?

Külföldön élni nagyon más műfaj – mindenféle értelemben. Ezt szerintem csak az értheti meg igazán, aki maga is huzamosabb ideig élt már idegenben, távol az otthontól, a családtól, a megszokott dolgoktól.

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen életszakaszunkban és hová sodort bennünket az élet: szingliként a saját utunkat járva vagy netalán kapcsolatban a párunkat követve kezdtünk új életet idegenben?

Gyerekkel indultunk-e neki a nagyvilágnak vagy esetleg  külföldön szülve találtuk magunkat olyan helyzetekben, ahol kismamaként, anyukaként volt szükséges boldogulnunk – mindenféle segítség nélkül…

Vagy épp vállalkozói álmainkat szeretnénk megvalósítani idegenben?

 

Külföldön élő magyar honfitársaimnak, magyar anyukáknak, vállalkozónőknek online, rugalmas időbeosztásban szoktam segíteni beilleszkedési, párkapcsolati, családi gondjaik, vállalkozásépítésük során tapasztalt elakadások, nehézségek esetén. 

Azt tapasztalom, hogy külföldön ismételten szükséges felfedeznünk és felépítenünk önmagunkat – sokszor a nulláról és ez nagyon nem könnyű egyedül!

Ez érvényes a saját utunk, személyes boldogságunk megtalálására is, de szakmailag is kihívást jelenthet sokszor az újratervezés, az, hogy mihez kezdjünk, kezdhetünk a jövőben. 

Változtassuk meg a belső párbeszédet és a viszonyulásunkat a dolgokhoz!

Célunk, hogy támogassuk a hölgyeket sikeres vállalkozásuk felépítésében és munka - család - magánélet egyensúlyuk összehangolásában, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élhessék, amiről mindig is álmodtak.

Mert megérdemlik és mert egyáltalán nem lehetetlen!

Online ülések szakértő családterapeutával

Online beszélgetés Wandával a külföldön élő magyar nők pszichológusával, családterapeutával.

Online vállalkozásfejlesztés tanácsadás

Vállalkozásfejlesztés, brandépítés Judittal, aki segítséget nyújt a vállalkozási ötlet kidolgozásában, üzleti stratégiában, vizuális tervezésben, stílusban.

Online beszélgetések, programok

Élő és visszanézhető beszélgetések 

Letölthető kiadványok, tanfolyamok

Szakértőink rendszeresen jelentkeznek új vállalkozásfejlesztési, motivációs és egyéb megvásárolható, letölthető kiadvánnyal.

Célunk
Célunk, hogy támogassuk a hölgyeket sikeres vállalkozásuk felépítésében, a munka - család - magánélet egyensúlyuk összehangolásában, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élhessék, amiről mindig is álmodtak.
Segítünk
Akár családi-magánéleti probléma miatt érzi magát kellemetlenül, akár üzleti-vállalkozási elakadással kell szembenéznie, keressen bennünket bátran!